Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că, din punct de vedere sociologic, candidatul dreptei are prima şansă şi noi speră ca Nicolae Ciucă să confirme acest scenariu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Turul doi al alegerilor prezidenţiale, tot timpul ne-a dat posibilitatea susţinerii din partea mult mai multor votanţi ai dreptei. Sociologic se întâmplă fenomenul acesta. (..) Electoratul de dreapta e mult mai motivat, se mobilizează mai bine şi în mod evident preferă candidatul”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, în emisiunea România Politică de la Prima News,

El a arătat că miza alegerilor prezidenţiale este cel mai mare pentru români, pentru că funcţia de preşedinte este cea mai importantă în construcţia instituţională.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Din punct de vedere sociologic, candidatul dreptei are prima şansă şi noi sperăm ca Nicolae Ciucă să confirme acest scenariu care de multe ori în România s-a întâmplat”, a precizat Stroe.

Despre ce partide ar putea să îl susţină pe candidatul Nicolae Ciucă, Ionuţ Stroe a declarat că USR este ”o formaţiune politică care a devenit irelevantă cu 8% şi nu este un partid de dreapta.

”USR nu e un partid care să se identifice cu dreapta românească în mod tradiţional”, a mai arătat Ionuţ Stroe. ”Cele trei mici partiduleţe, înţeleg că unul dintre ele şi-a dat şi duhul poltiic, are numai nişte documente, împreună au luat 8%. Gândiţi-vă ce înseamnă separat aceste formaţiuni”, a mai comentat acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.