Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat miercuri că eşecul mandatului său la Primărie a fost că şi-a dorit să facă lucruri multe, în toate domeniile, dar nu a lăsat niciun proiect mare. Ea a precizat că dacă va ajunge primar general, îşi propune să aibă mai puţine apariţii în mass-media, o conferinţă pe lună şi în rest să se focuseze pe proiecte şi să fie mai puţin combativă în sensul tot timpul de a răspunde criticilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că totuşi am candidat, deşi am intrat în cursă mai târziu şi ceilalţi contracandidaţi eau deja în precampanie. Am încercat să recuperez în această perioadă, să am cât mai multe întâlniri în toate sectoarele Capitalei şi cu diferinte grupuri socio-profesionale. Mă gândesc totuşi la faptul că bucureştenii îşi amintesc ce am realizat şi pe asta s-a întemeiat campania mea, să aduc în lumină proiectele pe care am reuşit să le realizez”, a spus Gabriela Firea la Prima TV.

Ea a precizat că cea mai mare realizare a sa este proiectul prin care am fluidizat în mare parte, deşi nu în totalitate, traficul, prin achiziţia a 400 de de autobuze, 130 de autobuze hybrid şi 100 electrice, dar şi proceduri aproape finalizate pentru 100 de tramvaie şi 100 de troleibuze.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Până la momentul în care am devenit eu primar general nu s-au mai organizat astfel de proceduri de licitaţii şi parcul auto era foarte învechit”, a mai spus Firea.

Ea a precizat că a început benzile unice care de asemenea au fluidizat traficul dar şi proiectul care a fost blocat privind aubuzul şcolar.

”Am înfiinţat un centru de monitorizare a traficului, împreună cu Brigara Rutieră. Aceste proiecte trebuiau să fie în continuare, de aceea este un minus al actualei administraţii pentru că nu s-au continuat aceste proiecte, am fi avut mai multă fluenţă în trafic”, a subliniat Gabriela Firea. 

Gabriela Firea a prezentat şi ceea ce consideră a fi eşecul mandatului său.

”Mi-am dorit să fac lucruri multe, în toate domeniile, dar nu am lăsat niciun proiect mare, ceea ce mi-aş propune de aici înainte dacă aş ajunge la primărie. Am reuşit să obţinem fonduri europene pentru termoficare, am reuşit să îmbunătăţim parcul auto al STB, am făcut investiţii de zeci de milioane de euro în spitale, lucruri care au rămas.Spitalul de copii Victor Gomoiu, Spitalul Foişor, foarte multe secţii noi înfiinţate în toate spitalele din Capitală. M-am risipit cumva şi îmi pierdeam timpul să răspund tuturor. Mi-am pierdut foarte mult timp cu explicaţiile. Dacă voi ajunge primar general, îmi propun să am mai puţine apariţii în mass-media, o conferinţă de presă pe lună şi în rest, să mă focusez pe proiectele pe care le am de făcut. Şi să fiu mai puţin combativă în sensul tot timpul de a răspunde criticilor, cred că acesta a fost un minus”, a menţionat Firea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.