Cristian Seidler, candidat la şefia USR, a declarat luni despre alegerea preşedintelui USR că erau peste 6.000 de votanţi la ora 18.00 şi 25.000 de membri au drept de vot, astfel că se aşteaptă ca majoritatea să voteze mâine. Seidler a precizat că nu susţine nicio listă în Biroul Naţional şi îi va ruga pe colegi să susţină acei candidaţi care au lucrat şi au rezultate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Erau peste 6.000 de votanţi la ora 18.00. 25.000 de membri au drept de vot, mă aştept ca majoritatea să voteze mâine, pentru că avem două zile la dispoziţie şi lucrurile se vor închide mâine la miezul nopţii”, a declarat Cristian Seidler, candidat la şeţia USR, în emisiunea România Politică de la Prima News. 

El a precizat că doar prezenţa se vede în timp real, iar rezultatul votului se va vedea la final.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Dacă e nevoie de turul doi, e prevăzut timp pentru un tur doi, joi şi vineri, în această săptămână, dacă va fi nevoie”, a mai spus Seidler, precizând că este nevoie de 50% plus unu din voturile exprimate pentru a câştiga alegerile.

Despre votul pentru Biroul Naţional al partidului, Cristian Seidler a arătat că nu susţine nicio listă de lideri. ”Nu voi candida pentru un post în Biroul Naţional pentru că eu cred că preşedintele partidului trebuie să fie preşedinte pentru toţi membrii nu doar pentru o anumită echipă.Îi voi ruga pe colegi să susţină acei candidaţi care au lucrat şi au rezultate”, a completat el. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.