Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, a căror desfiinţare a fost respinsă de Curtea Constituţională, că în primul rând să dea explicaţii cei care au pensie specială, pentru că el nu are o astfel de pensie. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că se va iniţia un alt proiect de lege, ţinând cont de motivarea CCR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În primul rând să dea explicaţii cei care au pensie specială, eu nu am pensie specială”, a spus preşedintele PSD. 

El a precizat că în acest moment, Parlamentul aşteaptă motivarea Curţii Constituţionale, pentru a nu face modificările”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Se va iniţia un alt proiect, ţinând cont de motivarea Curţii”. 

PNL a transmis, vineri, că nu este necesară o nouă lege de desfiinţare a pensiilor speciale pentru parlamentari. Liberalii precizează că poziţia partidului este fermă: susţinem revenirea pensiilor la principiul contributivităţii.

Anunţul PNL vine după ce USR a anunţat că a depus deja în Parlament un nou proiect de lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.