Liderul USR, Cătălin Drulă, susţine că ”finala” pentru Primăria Iaşi va fi între edilul PNL, Mihai Chirica, şi candidatul Alianţei Dreapta Unită, Marius Bodea, el îndemnându-i pe oameni să meargă să voteze, motivând că un singur vot poate face diferenţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Drulă a declarat, joi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că nu va fi un alt 9 iunie, el îndemnându-i pe alegători ca, în ciuda dezamăgirilor, să se prezinte la urne.

”Nu va fi un alt 9 iunie. Am păţit în istoria recentă a României să te trezeşti dimineaţa după vot şi să spui «ce bine era dacă mergeam, că se putea». Îi înţeleg pe români că sunt dezamăgiţi, că s-au săturat de promisiunile false, de politicieni care îşi umplu portbagajele. Dar pe 9 iunie puterea e la fiecare dintre voi. Acel vot va face diferenţa. Finala la Iaşi va fi între Mihai Chirica şi Marius Bodea”, a spus preşedintele USR.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a adăugat că pentru USR Iaşiul este o miză şi că speră ca Marius Bodea, candidatul DU, să câştige Primăria Iaşi.

”Pentru noi, Iaşiul contează foarte mult. Vrem să facem şi aici schimbarea. Bucureştiul, Timişoara, Braşovul, Bacăul sunt conduse de primari cinstiţi, primari ai Dreptei Unite, primari ai USR. Visul meu este ca, după 9 iunie, Iaşiul şi Constanţa, Piteştiul, Aradul să aibă astfel de echipe la primărie. Oamenii s-au săturat de corupţie, de impostură şi vor schimbarea. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD”, a adăugat Cătălin Drulă.

La rândul său, candidatul Dreptei Unite la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat că Iaşiul trebuie să scape de penali, el făcând referire la dosarele în care este implicat edilul Mihai Chirica.

”În cele 10 zile care urmează, curentul schimbării va duce la victoria noastră. Vreau să scăpăm de eticheta aceasta de epicentru al corupţiei din România. Vom continua să mergem în cartiere, direct la firul ierbii. Nu avem două tururi de alegeri. Suntem într-un singur tur”, a afirmat Marius Bodea.

Prezent la aceeaşi conferinţă de presă, liderul PMP, Eugen Tomac a precizat că bătălia pe 9 iunie se va da între ”stânga comasată” şi Dreapta Unită, el adăugând că ”risipirea” voturilor convine PSD şi PNL

”Singura alianţă de dreapta din România este alianţa Dreapta Unită. Bătălia pe 9 iunie se dă între stânga comasată formată din PSD şi PNL şi Dreapta Unită. Mesajul meu pentru ieşeni este să iasă la vot şi să voteze raţional pentru candidaţii care au şansa de a schimba lucrurile. Marius Bodea poate fi primarul de care are nevoie Iaşiul. La fel şi la Consiliul Judeţean, Petru Movilă va fi preşedintele de care are nevoie judeţul”, a afirmat Tomac.

Cătălin Drulă şi Eugen Tomac, alături de Marius Bodea, au făcut apel la toţi ieşenii să participe activ la alegeri şi să voteze pentru schimbare, arătând că puterea este în mâna ieşenilor şi un vot pentru Dreapta Unită la Primărie şi Consiliul Judeţean este ”un pas pentru un Iaşi corect şi modern”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.