Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, plasat sub control judiciar într-un dosar de corupţie, reacţionează după ce a pierdut alegerile pentru al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în faţa candidatului PSD Virgiliu Nanu. „Îmi pare rău că am pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, dar am mulţumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat şi vor continua să schimbe substanţial în bine viaţa prahovenilor”, transmite Dumitrescu pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Le mulţumesc din suflet prahovenilor care m-au votat în 9 iunie.  Îmi pare rău că am pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, dar am mulţumirea că las în urma mea proiecte care au schimbat şi vor continua să schimbe substanţial în bine viaţa prahovenilor. PNL rămâne în continuare o forţă în judeţul Prahova, cu un scor politic de peste 30% şi cu 56 de primari care reprezintă cea mai performantă echipă din administraţia publică a judeţului”, a scris, luni după amiază, Iulian Dumitrescu pe reţeaua de socializare.
Liderul PNL Prahova a fost învins de către candidatul PSD, Virgiliu Nanu, preşedinte al PSD Prahova. În campania pentru alegerile locale Dumitrescu a acuzat că Nanu este „omul clanului Cosma”, referindu-se la familia fostului preşedinte al PSD Prahova Mircea Cosma, un personaj controversat al cărui nume a apărut în mai multe dosare de corupţie. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
„Mergeţi la vot şi alegeţi pe cei care au dovedit prin fapte că merită încrederea dumneavoastră. Am încredere că prahovenii ştiu să distingă între bine şi rău”, a fost mesajul transmis de Dumitrescu în ziua alegerilor.
Conform datelor parţiale centralizate după numărarea voturilor din 597 de secţii dintr-un total de 624 de secţii din judeţul Prahova, Virgiliu Nanu (PSD) obţine 35,58% din voturi, învingându-l pe preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Acesta din urmă a obţinut 27,72%. Dumitrescu este preşedinte în funcţie al CJ Prahova, însă nu are dreptul de a exercita această funcţie, începând cu luna februarie, când a fost plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este acuzat de luare de mită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.