Unvinpezi.ro, magazinul online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România, aniversează 12 ani de la lansarea sa din 2012. Platforma dedicată iubitorilor de vinuri premium pregăteşte o serie de surprize pentru clienţii săi fideli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

12 zile de reduceri şi premii exclusive

În perioada 1-12 iulie, Unvinpezi.ro va oferi 12% reducere şi transport gratuit la toate vinurile de pe site.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Fiecare comandă plasată în această perioadă va intra automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 24 de premii speciale:

  • 12 pachete a câte 12 sticle de vin premium, fiecare pachet în valoare de aprox. 500 lei: Jelna DN SB 2023, 1000 Chipuri CS/CF, La Migdali CS, DFR Merlot, Drăgaşi Rose 2022, Via Viticola Caii Aligote Vol.2, Balla Geza Kolna FN, Vinarte Mircea Cuvee Alb, Crama Gîrboiu Bacanta SB Fume, Villa Vinea Kerner, Crama Dealul Dorului Maestoso Merlot/CS, Alira SB 2023.
     
  •  12 abonamente valabile timp de 12 luni în Clubul Unvinpezi.ro, lansat în 2017. Clubul oferă avantaje precum garanţia celui mai mic preţ online, servicii premium şi livrare gratuită oriunde în ţară, indiferent de valoarea comenzii.

Calitate garantată de experţi

În fiecare an, echipa de specialişti de la Unvinpezi.ro degustă peste 400 de etichete, listând pe site doar vinurile care trec de filtrul riguros al experţilor. De la lansarea sa, Unvinpezi.ro a adunat aproximativ 23.000 de recenzii de vinuri, datorită colaborării cu 30 de experţi şi pasionaţi de vinuri.

Cele mai populare vinuri sunt cele roşii, urmate de vinurile albe şi roze. De-a lungul timpului, platforma a inclus în selecţia sa 345 de vinuri premiate. Cele mai mari vânzări se înregistrează în lunile noiembrie şi decembrie, perioade în care consumatorii apreciază ofertele speciale şi calitatea produselor oferite.

Despre Unvinpezi.ro

Lansat în 2012, Unvinpezi.ro a devenit rapid una dintre cele mai apreciate platforme online de vinuri din România. Cu un concept unic, platforma oferă zilnic vinuri premium atent selecţionate, la cele mai bune preţuri, în cantităţi limitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.