123Credit.ro anunţă extinderea portofoliului său de servicii financiare cu lansarea unei noi divizii specializate în finanţarea leasing-urilor auto şi a creditelor pentru companii. Această mişcare strategică vine în urma parteneriatelor solide încheiate cu cei mai importanţi finanţatori din piaţă, oferind acces facil şi rapid la soluţii financiare personalizate pentru sectorul corporativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Noua divizie se distinge prin optimizarea majoră a procesului de acces la finanţare, eliminând birocraţia excesivă şi reducând considerabil timpul necesar pentru aprobarea dosarelor. Prin intermediul unei echipe de experţi dedicaţi, companiile beneficiază de o analiză rapidă şi detaliată, garantând astfel accesul la finanţare într-un timp record.

Inovaţie în procesul de creditare pentru companii

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un aspect central al acestei extinderi este parteneriatul cu liderii din domeniul finanţărilor, care oferă 123Credit.ro posibilitatea de a propune soluţii competitive şi personalizate. Companiile pot accesa acum leasing-uri auto şi credite pentru dezvoltare printr-un proces optimizat, conceput pentru a reduce documentaţia necesară şi a scurta considerabil timpul de evaluare financiară.

„Prin această extindere facem încă un pas înainte pentru simplificarea accesului la creditare sil al companiilor din Romania.Prin acest nou proiect ne propunem să oferim soluţii rapide şi eficiente pentru companiile care au nevoie de finanţare flexibilă şi adaptată nevoilor lor. Am eliminat barierele tradiţionale de acces la credite şi leasing, astfel încât clienţii noştri să se poată concentra pe dezvoltarea afacerilor lor, lăsând în grija noastră întreg procesul birocratic", a declarat Duncan McGinley, Co-Fondator la 123Credit.ro.

Echipă de specialişti dedicată succesului clienţilor

Noua divizie pune la dispoziţie o echipă de experţi în creditare care colaborează strâns cu fiecare client, garantând identificarea celei mai adecvate soluţii de leasing sau credit, adaptată nevoilor şi particularităţilor afacerii. Cu un timp de răspuns prompt şi un proces de aplicare clar, clienţii beneficiază de suport continuu din partea specialiştilor 123Credit.ro pe întreaga durată a colaborării.

Despre 123Credit.ro

123Credit.ro este un fintech de referinţă în România, cunoscut pentru digitalizarea şi simplificarea procesului de aplicare la credite. Prin intermediul platformei sale online, 123Credit.ro oferă clienţilor acces rapid şi uşor la soluţii de creditare ipotecară, leasing auto şi credite personale, parteneriatele sale cu bănci de top şi finanţatori recunoscuţi asigurând cele mai bune condiţii pentru clienţii săi.

(Articol susţinut de 123credit.ro)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.