Un avion de tip Boeing 737-800 aparţinând companiei americane American Airlines a fost luat de vânt în timp ce pasageri aşteptau să urce la bordul acestuia, pe Aeroportul Internaţional Fort Worth, în Texas, fără ca cineva să fie rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul a fost împins de rafale de vânt în timp ce era legat la o poată de îmbarcare, în timpul unei furtuni pe aeroport.

”Condiţiile meteorologice dificile, rafale de vânt în linie dreaptă care au atins (o viteză de) 130 de kilometri pe oră au afectat mai multe avioane staţionate”, a declarat un purtător de cuvânt al American Airlines.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Nicio persoană nu a fost rănită, dă asigurări compania.

În urma acestui incident, o echipă de mentenanţă a efectuat inspecţii aprofundate şi a efectuat ”reparaţiile necesare”, anunţă ea.

O serie de incidente recente, care provoacă îngrijorări, a avut loc în ultima perioadă, în cel mai grav o uşă a unui Boeing 737 Max 9 fiind smulsă în zbor.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.