Un bărbat a fost arestat în Florida cu privire la faptul că a proferat ameninţări la adresa lui Joe Biden, la câteva zile după tentativa de asasinare a rivalului republican al acestuia Donald Trump, care a provocat critici aprige la adresa serviciilor de securitate, anunţă autorităţile, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din Quincy, în Flotida, a fost arestat deoarece a ”trimis mesaje de ameninţare şi a proferat ameninţări la adresa preşedintelui Joe Biden şi altor oficiali federali”, a anunţat într-un comunicat Biroul procurorului.

Potrivit acuzării, acest bărbat a difuzat ameninţări online şi a proferat de asemenea ameninţări la momentul la care a fost internat într-o instituţie psihiatrică, în iunie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El a fost reţinut luni şi a fost plasat în detenţie în vederea judecării.

Potrivit unor mesaje postate pe Twitter este vorba despre Jason Patrick Alday.

Candidatul republican în alegerile prezidenţiale din noiembrie Donald Trump a fost sâmbătă ţinta unor tiruri la un miting în aer liber în Pennsylvania.

Un participant la adunare a fost ucis, iar atacatorul a fost ucis prin împuşcare de către lunetişti de elită din cadrul Secret Service, însărcinat cu protecţia personalităţilor poltiice de rang înalt.

Acest serviciu de securitate face, de atunci, obiectul multor critici.

Preşedintele democrat Joe Biden, care candidează la un nou mandat, a ordinat o anchetă independentă care să stabilească cum a ajuns atât de aproape atacatorul faţă de fostul preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.