Preşedintele tunisian Kais Saied l-a demis pe Brahim Chaibi, ministrul afacerilor religioase, în urma unor critici ample apărute după moartea a zeci de tunisieni care participau la pelerinajul Haji, a anunţat vineri preşedinţia, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultima săptămână, cel puţin 49 de tunisieni au murit din cauza căldurii extreme din Arabia Saudită. Familiile tunisiene încă sunt încăutarea mai multe persoane dispărute.

Bilanţul morţilor la marele pelerinaj musulman care s-a desfăşurat în Arabia Saudită, pe o căldură intensă, a depăşit 1.000, potrivit unui bilanţ întocmit de AFP pe baza unor date furnizate de către diverse ţări.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ritualurile s-au desfăşurat din nou, în acest an, la temperaturi foarte mari, care au atins 51,8 grade Celsius la marea Moschee de la Mecca, cel mai sfânt oraş al islamului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.