Echipajele principalelor avioane de vânătoare-bombardament ale Rusiei efectuează exerciţii aeriene cu omologii lor din Belarus, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exerciţiile din 27-31 mai implică echipaje ale avioanelor de luptă multirol Su-30SM ale Rusiei, ale bombardierelor de primă linie Su-24 şi ale elicopterelor de aviaţie ale armatei Mi-24, Mi-8, a raportat TASS, citând Ministerul rus al Apărării.

”Echipajele efectuează exerciţii privind utilizarea practică a armelor de aviaţie împotriva unor ţinte specificate”, a transmis ministerul.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Belarus, un aliat fidel al Moscovei, i-a permis preşedintelui rus Vladimir Putin să folosească teritoriul său ca rampă de lansare pentru invazia sa la scară largă în Ucraina în februarie 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.