Premierul interimar din Haiti, Garry Conille, a fost internat, sâmbătă, în spital cu probleme respiratorii, dar se află într-o stare stabilă, a anunţat presa locală, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garry Conille, în vârstă de 58 de ani, care a fost numit în urmă cu puţin peste o săptămână în fruntea guvernului de tranziţie, a fost internat de urgenţă în spital cu probleme respiratorii, au relatat Gazette Haïti şi Le Nouvelliste, fără a oferi mai multe detalii.

Potrivit Radio Métronome, liderul se află într-o stare stabilă.

Imaginile difuzate de Reuters au arătat mai multe ambulanţe şi ofiţeri de poliţie în faţa intrării într-un spital de la periferia capitalei Port-au-Prince, în momentul în care au apărut informaţii despre spitalizarea premierului interimar.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.