Un bărbat din comuna Andreiaşu de Jos, judeţul Vrancea, este cercetat de poliţişti după ce şi-a incendiat locuinţa, care a ars în totalitate şi a afectat şi o proprietate învecinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Miercuri seară poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Odobeşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în comuna Andreiaşu de Jos, sat Arşiţa, s-a produs un incendiu la locuinţa unui bărbat din acelaşi sat. 
Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii au stabilit că la data de 17 iulie 2024, în jurul orei 19:45, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unor discuţii telefonice contradictorii cu soţia sa, bărbatul a dat foc imobilului, proprietatea sa, care a fost distrus în totalitate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Incendiul s-a extins şi la locuinţa tatălui celui în cauză, fiind afectate acoperişul şi o cameră de locuit, valoarea totală estimată  a prejudiciului fiind de 125.000 de lei.  
Incendiul a fost stins de către pompierii din cadrul ISU Vrancea şi de reprezentanţii SVSU Odobeşti sosiţi la faţa locului. 
Bărbatul vinovat  a plecat de la locul incendiului, însă a fost identificat la scurt timp de poliţişti. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.