O persoană a murit şi patru au fost rănite, în urma unui accident produs, vineri după-amiază, pe DN2 E85, în judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din nefericire, echipajul S.A.J. Vrancea ajuns la faţa locului a constatat decesul unui bărbat de 62 de ani, pasager - spate într-unul dintre autoturismele implicate in accident. Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis autorităţile. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Celelalte patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale sunt rănite uşor.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Din primele date, accidentul s-a produs pe DN2 E85, în afara localităţii vrâncene Slobozia Ciorăşti, în impact fiind implicate trei autoturisme.

În urma coliziunii, a cărei dinamică este în curs de stabilire de către poliţişti, a rezultat rănirea a cinci persoane, dintre care una se află în stare de inconştienţă. Victima este încarcerată între fiarele maşinii în care se afla.

Conform IPJ Vrancea, la acest moment pe şoseaua europeană, în locul în care s-a produs accidentul, se circulă în ambele sensuri, doar pe acostamentul consolidat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.