Un incendiu a izbucnit, luni după amiază, în curtea fabricii de ciment din Medgidia, iar pompierii au anunţat, iniţial, că ard cauciucuri pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, iar focul nu se poate extinde. Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert din cauza degajărilor mari de fum. Incendiul se manifesta cu două focare diferite, fiind stins în jurul orei 18.20. Au ars cauciucuri pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi şi un utilaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Constanţa, incendiul a fost lichidat.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În urma acestuia, au ars un utilaj - tocător de cauciucuri, aproximativ 150 tone cauciucuri şi mase plastice, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, şi au fost protejate alte 900 de tone de cauciucuri.
 
La locul intervenţiei rămân, în supraveghere, 1 ASAS (autospecială de stingere cu apă şi spumă) de la Detaşamentul Medgidia şi 1 ASAS de la SPSU ROMCIM.
 
UPDATE - Pompierii au precizat că incendiul se manifestă cu două focare diferite.
 
”Se acţionează şi cu utilajele agentului economic prin acoperirea focarelor cu nisip/pământ, şi cu echipajele ISU prin răcirea zonei limitrofe”, a precizat sursa citată.
 
UPDATE - ISU Dobrogea a emis un mesaj Ro Alert pentru locuitorii din Cuza Vodă şi Castelu din cauza degajărilor mari de fum de la incendiul din Medgidia.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea fabricii de ciment din Medgidia. 
”Ard cauciucuri pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi, fără pericol de propagare”, au precizat pompierii.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.