O ambarcaţiune de agrement cu patru persoane la bord s-a răsturnat, joi seara, în zona Sfântu Gheorghe, la aproximativ 70 de metri de mal, au anunţat reprezentanţii Autorităţii Navale Române, care au menţionat că persoanele respective au fost salvate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ieri, în jurul orei 20:30, la vărsarea Dunării în mare, în zona Sfântu Gheorghe, o ambarcaţiune de agrement cu patru persoane la bord s-a răsturnat la circa 70 de metri de mal. Căpitanul de port Emil Cernamorit, din cadrul Oficiului de Căpitănie Sfântu Gheorghe, a reacţionat prompt, intervenind operativ cu ambarcaţiunea din dotare pentru salvarea celor patru persoane căzute în apă. Faptul că toate purtau veste de salvare a contribuit esenţial la prevenirea unei tragedii”, au afirmat vineri reprezentanţii Autorităţii Navale Române.
Ei au menţionat că niciuna dintre persoanele salvate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Cei patru turişti implicaţi în eveniment sunt din judeţul Prahova şi se aflau în vacanţă la Sfântu Gheorghe.
”Din primele cercetări, cauza evenimentului este o greşeală de manevră, ambarcaţiunea fiind surprinsă de valuri din lateral, ceea ce a dus la răsturnarea acesteia. Ambarcaţiunea a fost adusă şi acostatată în siguranţă la mal”, a explicat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.