O tânără care a dispărut din judeţul Vrancea a fost găsită, joi, după 24 de ore de căutări desfăşurate atât ziua cât şi noaptea. Ea era la un kilometru de locuinţă, într-o casă părăsită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Vrancea, la data de 10 iulie, în jurul orei 18.00, un bărbat din comuna Bordeşti a sesizat direct poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti despre faptul că fiica lui de 21 de ani  a plecat voluntar de la domiciliu.

Timp de aproximativ 24 de ore, poliţiştii vrânceni, pompieri, voluntari SVSU din cadrul primăriilor Bordesti şi Gura Caliţei, precum şi săteni au desfăşurat ample operaţiuni de căutare şi scotocire, periindu-se întreagă zonă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Căutările s-au extins în localităţile Bordesti, Dumitreşti şi Gura Galiţei. Joi, la aproximativ un kilometru de domiciliu, tânăra a fost găsită de poliţişti într-o casă părăsită, în stare conştientă, nefiind victima vreunei infracţiuni. 

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală, unde a fost preluată de cadrele medicale, în timp ce poliţiştii fac in continuare cercetări în acest caz pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu fata în tot acest timp.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.