Trei dintre răniţii în explozia unei butelii în târgul de la Valea Cascadelor din Capitală au rămas internaţi la Spitalul de Arşi, patru sunt în continuare la Spitalul Floreasca, iar alţi trei primesc tratament ambulator. Trei dintre răniţii internaţi sunt în stare gravă, la reanimare, prognosticul fiind rezervat, a anunţat, luni, Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor primite de Ministerul Sănătăţii, după explozia din târgul "Valea Cascadelor”, la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri au ajuns şase răniţi, dintre care trei au rămas internaţi, iar ceilalţi sunt în tratament ambulator, pentru schimbări zilnice de pansamente.

În spital a rămas femeia în vârstă de 83 de ani, cu arsuri pe 5% suprafaţa corpului, cu evoluţie bună, aceasta fiind internată în secţia de arsuri.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La reanimare sunt internaţi un bărbat în vârstă de 72 de ani, care are arsuri de gradele I şi II pe 18-20% din corp şi un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, cu arsuri de gradul II pe 12% suprafaţa corpului, ambii fiind intubaţi şi ventilaţi mecanic, având o evoluţie staţionară.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca au rămas internaţi patru pacienţi, doi dintre aceştia fiind în secţia de chirurgie plastică, cu arsuri superficiale, stare generală bună şi prognostic favorabil.

Ceilalţi doi pacienţi sunt internaţi la secţia de arşi a Spitalului Floreasca. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care a fost operat duminică în regim de urgenţă, va fi consultat bronhoscopic pentru a stabili gradul de afectare a căilor aeriene superioare. În ciuda tratamentului administrat, starea generală este gravă, iar prognosticul rezervat, a precizat MS.

Femeia în vârstă de 64 de ani internată la Spitalul Floreasca urmează să fie transferată pe secţia de chirurgie plastică, având o evoluţie bună.

Un alt bărbat rănit în explozia din târgul de pe Valea Cascadelor, în vârstă de 27 de ani, a ajuns duminică la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, dar acesta avea arsuri superficiale şi nu a rămas internat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.