Un bărbat, recidivist, a fost prins de jandarmii din Bucureşti având asupra sa 456 de punguţe cu heroină. El este cercetat de poliişti şi procurori pentru trafic de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 19.05.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea unui inculpat (recidivist), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic intern de droguri de mare risc. Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în municipiul Bucureşti, de către un echipaj de jandarmi,  în timp ce deţinea asupra sa pentru comercializare cantitatea de aproximativ 33 grame heroină (drog de mare risc), porţionată şi ambalată în 456 de punguţe”, au transmis, marţi, IGPR şi DIICOT.

Sursale citate au precizat că, luni, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.