Proiectilul găsit în dreptul unei clădiri din Sectorul 3 al Capitalei a fost expertizat, specialiştii stabilind că este o machetă din metal, fără material exploziv. Persoana care a pus macheta pe stradă este căutată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma expertizării obiectului ridicat, s-a stabilit faptul că acesta este o machetă din metal, nefiind vorba despre o grenadă reală, ori despre vreun obiect care să conţină material exploziv. Totodată, cercetările continuă în acest caz, pentru depistarea persoanei care a adus macheta şi clarificarea situaţiei de fapt”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii fac apel către toate persoanele care observă un astfel de obiect, să nu îl atingă şi să sesizeze organele de poliţie, pentru verificări specifice.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Un proiectil a fost găsit pe troturar, miercuri, în dreptul unei clădiri din Sectorul 3 al Capitalei, poliţiştii luând decizia de a restricţiona traficul pe întreaga stradă.

În plus, au fost evacuaţi elevii şi cadrele didactice de la o şcoală aflată în apropiere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.