Un bărbat care încărca fân într-un autovehicul a fost prins sub acesta, din cauză că a lăsat maşina neasigurată iar aceasta a pornit la vale. Pompierii l-au scos de sub autovehicul, victima fiind predată unui echipaj medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc sâmbătă seară în comuna Valea Doftanei, satul Teşila din judeţul Prahova.

Conform ISU Prahova, un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost prins sub un autoturism în timp ce încărca fân în acesta, autovehiculul lăsat neasigurat pornind la vale. Victima a rămas blocată sub maşină, fiind scoasă conştientă de către echipajele se salvare.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a fost predat echipajelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului şi iar la ora transmiterii acestei ştiri i se acorda îngrijiri medicale.

Un incident similar a avut loc, sâmbătă seară, în satul Sard, comuna Ighiu din judeţul Alba, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost prins sub un tractor. Victima a fost scoasă de către pompieri, însă nu a putut fi salvată, medicul trimis la faţa locului declarând decesul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.