O femeie cunoscută cu afecţiuni psihice a vrut să incendieze, miercuri, sediul Primăriei Ploieşti, primele date arătând că a aruncat cu combustibil în apropierea imobilului din oţel şi sticlă în care funcţionează administraţia locală, nemulţumită fiind de faptul că nu a primit o locuinţă socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:  Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat, pentru News.ro, că femeia a mers în sediul Administraţiei Serviciilor Social Comunitare care funcţionează în sediul Primăriei Ploieşti şi a intrat acolo având o sticlă cu benzină, a vărsat conţinutul acesteia pe podea şi a ameninţat că dă foc. 

Volosevici a vorbit cu femeia, care reclamă că de şapte ani cere o locuinţă de la Primărie.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
Edilul a precizat că femeia figurează în documente drept proprietar asupra unei locuinţe. Aceasta se află într-un imobil de patrimoniu, construit în stilul caselor-vagon, care este degradat şi care se află parţial şi în proprietatea Primăriei. În aceste condiţii, din punct de vedere legal, femeia nu poate primi o locuinţă socială, având în vedere că este proprietară asupra unei locuinţe. 
 
”Vom încerca să găsim o variantă. Imobilul în care doamna locuieşte va fi refăcut, atunci când va exista posibilitatea, din punct de vedere financiar. Este un imobil de patrimoniu iar renovarea acestuia implică nişte costuri foarte mari”, a afirmat Andrei Volosevici.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Incidentul s-a petrecut, miercuri, în centrul oraşului Ploieşti. O femeie a aruncat cu combustibil şi a încercat să incendieze sediul Primăriei.

La faţa locului au intervenit poliţiştii.

Primele verificări arată că femeia este cunoscută cu afecţiuni psihice şi are 49 de ani, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Conform acestora, ea este nemulţumită că nu a primit o locuinţă din partea municipalităţii.

Oficialii Primăriei Ploieşti nu au putut fi contactaţi, iar până la ora transmiterii acestei ştiri administraţia locală nu a formulat un punct de vedere cu privire la acest incident.

Primăria Ploieşti funcţionează într-o clădire modernă, construită din oţel şi sticlă, care a fost sediu al companiei OMV Petrom, fiind donat administraţiei locale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.