Pielea întoarsă a fost şi va fi întotdeauna un simbol al rafinamentului şi al bunului gust, datorită texturii sale fine şi aspectului elegant. Pantofii bărbăteşti din piele întoasă se potrivesc perfect la ţinute vestimentare diverse, oferindu-le o senzaţie unică, un aspect delicat şi îngrijit. Probabil că ai auzit de multe ori că încălţămintea din piele întoarsă are tendinţa să fie dificil de întreţinut şi predispusă deteriorării dacă nu o protejezi cum ar trebui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu toate acestea, dacă investeşti într-o pereche de pantofi de la un magazin de încredere, unde se folosesc doar materiale de înaltă calitate, vei vedea că sunt doar câteva reguli simple de îngrijire, care nu-ţi vor da bătăi de cap. Înnoieşte-ţi garderoba şi adaugă la colecţia deja existentă şi mocasinii Marelbo, o pereche de încălţăminte lejeră, de la un brand românesc de încredere şi cu vechime în această industrie, recunoscut pentru fabricarea şi comercializarea unor produse superioare.

Sfaturi utile de curăţare pentru bărbaţii care poartă pantofi din piele întoarsă

Dacă ai sau te interesează să cumperi pantofi bărbăteşti din piele întoarsă, cel mai bine ar fi să treci în revistă câteva trucuri care te pot ajuta să-i cureţi adecvat, fără ca materialul să aibă de suferit sau să se deterioreze. Probabil că şi tu ai observat, pielea întoarsă are tendinţa de a atrage praful, ceea ce nu este deloc estetic. Pentru a te bucura de pantofi ca abia cumpăraţi din magazin, poţi înmuia o cârpă în apă şi poţi tampona suprafaţa până când dispare orice urmă de praf.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Aceeaşi procedură o poţi aplica şi în cazul în care ţi-ai pătat superficial încălţămintea sau s-a murdărit după ce ai mers cu ea prin ploaie. De reţinut că, pentru a te bucura mereu de aspectul plăcut al pantofilor din piele întoarsă, trebuie să repeţi acest proces la fiecare câteva purtări.

Nu se recomandă curăţarea pantofilor dintr-un astfel de material la maşina de spălat rufe. Cu toate că multe persoane recurg la această metodă pentru întreţinerea perechilor de încălţăminte, procedura nu este indicată şi la pielea întoarsă, pentru că poate să deterioreze textura delicată şi poate afecta forma pantofilor. Cel mai bine este să-i cureţi manual, folosind produse special concepute pentru pielea întoarsă.

Un alt aspect de care ar fi bine să ţii cont este depozitarea. Atunci când nu foloseşti respectiva pereche de pantofi, trebuie să te asiguri că i-ai pregătit un loc uscat şi răcoros unde să o depozitezi, astfel încât să se menţină bine până la următoarea purtare. Introdu în interior hârtie sau chiar carton pentru a te asigura că fiecare pantof îşi va menţine forma şi ţine-i în cutii pentru a-i proteja de praf.

Ţinute la care se potrivesc pantofii din piele întoarsă

Dacă ai prins reduceri la magazin şi ţi-ai cumpărat pantofi de piele pe care eşti nerăbdător să-i porţi, aruncă o privire la tipurile de ţinute la care-i poţi asorta fără nicio problemă. Pentru inspiraţie, ţi-am pregătit câteva idei.

Pentru o ţinută casual, poartă pantaloni chino sau blugi, iar în partea de sus o cămaşă casual sau un tricou polo. Dacă este uşor răcoare, poţi adăuga şi o jachetă din denim sau un sacou lejer, cu un ceas elegant şi gata, ai un look relaxat, dar totodată rafinat. Dacă vrei să integrezi perechea de pantofi într-o ţinută office, ia în considerare pantalonii din stofă şi o cămaşă cu nasturi. Deasupra, poţi opta pentru un sacou elegant, iar ca accesorii nu scăpa din vedere cureaua din piele.

Te pregăteşti să petreci un weekend relaxant cu familia sau cu prietenii, dar vrei totuşi să ai o ţinută specială? Pe lângă pantofii din piele întoarsă poţi îmbrăca o pereche de blugi cu o cămaşă cu imprimeuri. Dacă este cald, poţi lua în considerare o pereche de pantaloni scurţi din stofă.

Dacă te pregăteşti pentru o seară elegantă şi vrei să ieşi în evidenţă prin bun gust şi rafinament, alege un costum compus din pantaloni din stofă de calitate, o cămaşă elegantă, vestă şi sacou. De la încheietura mâinii nu trebuie să lipsească ceasul de lux, iar în picioare poţi purta liniştit perechea de pantofi din piele întoarsă.

Pantofii din piele întoarsă: confort pentru purtări îndelungate

Deşi mulţi sunt sceptici când vine vorba de alăturarea termenilor piele întoarsă şi confort, pantofii de la Marelbo pe care îi poţi găsi atât în magazin, cât şi pe site sunt alegerea potrivită dacă vrei să te bucuri de o încălţăminte confortabilă, chiar şi la purtări îndelungate. Urmăreşte mereu site-ul pentru a afla din timp despre cele mai recente reduceri la pantofii bărbăteşti.

Dacă vrei să-ţi completezi colecţia de perechi de încălţăminte, îţi poţi îndrepta atenţia către pantofii din piele întoarsă de la Marelbo, care combină eleganţa şi confortul. Fă-ţi stilul vestimentar remarcat prin bun gust, eleganţă şi rafinament, alegând pantofii de la un brand românesc de încredere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.