O femeie de 24 de ani, din judeţul Neamţ a fost ucisă de partenerul ei, bărbatul ameninţând că se sinucide după comiterea faptei. El a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat, sâmbătă, că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 23 de ani, din Roman, intenţionează să se sinucidă întrucât şi-ar fi omorât concubina. 
”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat decedată victima, o tânără în vârstă de 24 de ani, din municipiul Roman. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul a fost identificat pe raza localităţii Secuieni, în prezent aflându-se în custodia poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să fie dispuse măsurile legale”, au afirmat reprezentanţii IPJ Neamţ. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Poliţiştii au adăugat că, în urma primelor verificări, evenimentul s-ar fi produs din cauza unui conflict spontan.
Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ şi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.