Un jandarm aflat în timpul liber a fost agresat, duminică seară, într-o staţie de tramvai din Sectorul 6 de către un bărbat. Agresorul a fost căutat de mai multe echipaje, iar victima a fost transportată la spital. Bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost identificat şi dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei 21 au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la sediul subunităţii, în vederea audierii, faţă de acesta urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis Poliţia Capitalei. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 8 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 20 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, în jurul orei 18.45, cu privire la faptul că, într-o staţie de tramvai, din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agrest fizic cu un obiect tăietor-înţepător. În urma verificărilor efectuate, până în acest moment, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict spontan, un bărbat ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, un alt bărbat, provocandu-i mai multe răni la nivelul coapsei şi la nivelul toracelui”, a transmis, duminică seară, Poliţia Capitalei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Sursa citată a precizat că s-a stabilit faptul că victima este un jandarm aflat în timpul liber.

”La faţa locului a sosit şi un echipaj de prim-ajutor care a transportat persoana vătămată la spital, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale suplimentare. Poliţiştii de pe raza mai multor secţii de poliţie desfăşoară activităţi în vederea identificării şi depistării bărbatului bănuit de comiterea faptei. În prezent, activităţile sunt în dinamică”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Ancheta urmează să stabilească ce s-a întâmpat şi care a fost motivul atacului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.