Incendiul care a cuprins, miercuri, acoperişul unei fabrici din municipiul Botoşani a fost stins după aproximativ două ore de la izbucnirea acestuia, la ora transmiterii acestei ştiri fiind lichidate toate focarele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pompierii au lichidat, în urma unei intervenţii care a durat aproximativ două ore, incendiul izbucnit miercuri la fabrica din municipiul Botoşani.

Urmează ca reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani să stabilească din ce cauză a luat foc acoperişul fabricii.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Incendiul a izbucnit miercuri, în jurul orei 11.00, la acoperişul unei hale de turnătorie care aparţine unei fabrici de prelucrări metalice din municipiul Botoşani, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la faţa locului, la sosirea acestora incendiul manifestându-se pe o suprafaţă de aproape 1.500 de metri pătraţi.

Conform sursei citate, a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece cuptorul din hală era alimentat cu gaze naturale.

Cele 14 persoane care se aflau în hală în momentul izbucnirii incendiului au reuşit să iasă singure înainte să sosească pompierii, nefiind victime.

În sprijinul pompierilor din Botoşani au venit două echipaje de la Detaşamentul Dorohoi, care sunt pregătite să intervină în cazul în care este nevoie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.