Un incendiu a izbucnit, duminică, la acoperişul unei şcoli din comuna Slatina, judeţul Suceava. Pompierii intervin cu opt autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a cuprins  acoperişul şcolii gimnaziale din satul Herla, comuna Slatina.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului cu degajări mari de fum şi flăcări violente, fără pericol de propagare la vecinătăţi. Se lucrează pentru localizarea şi lichidarea incendiului”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava..
 
La locul incendiului intervin pompierii militari ai Detaşamentelor Fălticeni şi Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Slatina, Mălini şi Cornu Luncii, cu opt autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.