O femeie de 42 de ani din judeţul Harghita a ajuns, duminică, la spital, după ce şi-a prins mâna în maşina de tocat carne. Toate cele cinci degete sunt strivite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Persoană cu degetele prinse în maşina de tocat carne, în localitatea Satu Mare. La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, duminică, ISU Harghita.

Sursa citată a precizat că femeia, în vârstă de 42 ani, a fost transportată la CPU a Spitalului Municipal Odâorheiu Secuiesc.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În urma eliberării membrului superior drept din maşina de tocat, toate cele cinci degete erau strivite”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.