Un incendiu care s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare de teren a izbucnit, luni după-amiază, în judeţul Harghita, în zona Topliţa. Potrivit estimărilor pompierilor, există riscul ca focul să se extindă la o pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pompierii din Harghita intervin, luni după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă în zona Mocear, Topliţa. Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita, suprafaţa afectată este de aproximativ 20 de hectare, existând pericol de propagare la o pădure.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Alături de pompierii Gărzii de Intervenţie Nr. 2 Topliţa, acţionează pentru localizare şi lichidare personal de la Ocolul Silvic şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Topliţa.
 
La ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de stingere a incendiului este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.