Salvatori de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj şi o echipă a furnizorului de energie electrică au intervenit, marţi, în localitatea Godineşti, unde o barză s-a lovit de un stâlp şi a rămas atârnată de acesta. Pasărea a fost recuperată teafără şi predată unei asociaţii care se ocupă de salvarea berzelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Intervenţia a avut loc marţi, în comuna Godineşti din judeţul Gorj, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a semnalat că o barză este atârnată de un stâlp care susţine reţeaua de alimentare cu energie electrică.
 
FOTO: ISU Gorj
FOTO: ISU Gorj
 
”Unii n-ar zice că e o situaţie de urgenţă, dar pentru noi este! Dispecerii noştri au luat legătura cu furnizorul de energie, care, în scurt timp, a trimis o echipă la faţa locului. Pentru salvarea berzei a fost nevoie de o autoplatformă pentru lucru la înălţimi din cadrul instituţiei noastre care a fost direcţionată de către dispecerii noştri către locul cu pricina. Barza a fost salvată!”, scriu, pe Facebook, oficialii ISU Gorj.
 
Pasărea a fost preluată de voluntarii de la Asociaţia Prietenii Berzelor. Conform sursei citate, barza primeşte îngrijiri medicale, iar în scurt timp va putea din nou să zboare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.