Un bărbat de 53 de ani din judeţul Gorj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul, iar cuţitul folosit la comiterea faptei a fost găsit de procurori într-o fântână. Anchetatorii au stabilit că cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în timp ce consumau băuturi alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, luni, că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de omor. 
Procurorii au precizat că la sfârşitul săptămânii trecute, o persoană a anunţat autorităţile că pe marginea DN 68, în comuna Stoina, a găsit un bărbat care nu respira, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care a constatat că victima este decedată, iar în zona toracică stânga are o plagă înţepată. 
Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”În urma verificărilor s-a stabilit că persoana decedată este numitul C.Ş.M., domiciliat în aceeaşi localitate. Din probele administrate în cauză a rezultat că în dimineaţa zilei de 26.10.2024, în jurul orelor 02:03, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Stoina, sat Stoina, judeţul Gorj, împreună cu victima C.Ş.M., vecinul său, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, inculpatul P.G. a lovit puternic victima cu un cuţit cu lungimea lamei de circa 15 cm, în zona pieptului (toracic anterior stânga), producându-i astfel o plagă înjunghiată care a condus la deces”, au precizat procurorii.
Ei au adăugat că în urma necropsiei medicii legişti au stabilit că moartea bărbatului de 38 de ani a fost cauzată de “o hemoragie internă şi externă, produsă ca urmare a unei plăgi înjunghiate toracice anterior stânga, cu interesarea lobului superior al plămânului stâng şi a arterei pulmonare, leziunea s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător cu margini ascuţite, posibil armă albă sau cuţit”. 
De asemenea, tot necropsia a arătat că rana avea o adâncime de 10 - 12 centimetri. 
În urma unei percheziţii făcute la locuinţa principalului suspect, procurorii au găsit în fântâna din curtea locuinţei un cuţit cu lungimea lamei de 19 centimetri, care putea fi folosit la comiterea faptei. 
Totodată, procurorii au mai aflat că înainte de comiterea faptei, cei doi bărbaţi au stat împreună, timp de mai multe ore, în locuinţa suspectului. 
Bărbatul de 53 de ani a fost prezentat Tribunalului Gorj, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.