O adolescentă de 14 ani din judeţul Gorj a sunat la 112, cerând ajutorul autorităţilor, în condiţiile în care tatăl său a venit beat acasă şi i-a ameninţat cu un cuţit pe soţia şi pe cei doi copii ai săi, distrugând bunurile din locuinţă. Poliţiştii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecţie provizoriu care î interzice acestuia să se apropie la mai puţin de o sută de metri de soţie şi de copii, de locuinţă şi de locul de muncă al femeii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele au avut loc în seara zilei de duminică, 14 iulie când o tânără în vârstă de 14 ani, domiciliată în oraşul Novaci, a sunat la 112 anunţând că tatăl său este agresiv, a luat un cuţit şi îi ameninţă pe membrii familiei cu moartea. 
„Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, pe fondul consumului de alcool, a devenit agresiv ameninţând cu moartea atât pe fiica sa, cât şi pe soţia în vârstă de 38 de ani şi pe fiul său de 11 ani.  De asemenea, bărbatul în cauză a provocat distrugeri în interiorul locuinţei”, informează, luni, oficiali Poliţiei judeţene Gorj.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Patrula de intervenţie a constatat că nici soţia, nici cei doi copii nu au fost agresaţi fizic, însă aceştia au primit îngrijiri medicale de la echipajul medical sosit la faţa locului, întrucât au suferit atacuri de panică. 
„Totodată s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieşit risc iminent, fiind întocmit ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului, căruia îi este interzis să se apropie de soţia şi de copiii săi la o distanţă de 100 de metri faţă de aceştia, cât şi de locuinţa comună şi locul de muncă al femeii”, precizează sursa citată. 
Bărbatul este cercetat pentru ameninţare şi distrugere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.