O furtună puternică s-a produs, miercuri seară, în judeţul Galaţi, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru rezolvarea mai multor situaţii, inclusiv la spitalul din Tecuci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Conform ISU Galaţi, în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase înregistrate miercuri seară mai multe probleme au fost semnalate în Tecuci, Umbrăresti, Barcea, Drăgăneşti, Iveşti şi Movileni.

Astfel, tavanul unei clădiri a Spitalului "Anton Cincu" Tecuci a fost deteriorat din cauza scurgerilor de apă care a pătruns în incintă. A fost întrerupt curentul doar în acea secţie şi nu sunt victime.

Un copac a căzut pe un drum comunal dintre Gănesti şi Puricani, blocând circulaţia.

La un bloc a luat foc panoul electric de pe scara blocului, iar în Tecuci, pe strada Costache Conachi, apa a pătruns în locuinţele unor cetăţeni, ppmpierii intervenind pentru rezolvarea tuturor acestor probleme.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.