Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost arestat preventiv, vineri, sub acuzaţia de pentru violenţă în familie, după ce şi-a înjunghiat fosta soţie, în urma unui conflict spontan. Femeia a scăpat cu viaţă, fiind rănită în zona braţului şi coapsei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentele violente au avut loc joi, 11 iulie, în localitatea Gura Foii, din judeţul Dâmboviţa. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
O femeie în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată de către fostul soţ ,în vârstă de 49 de ani, cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona braţului şi coapsei, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii au stabilit că agresiunea a avut loc care, pe fondul unui conflict spontan. 
 
”După comiterea faptei, bănuitul a fugit, fiind identificat de către poliţişti, la scurt timp, pe raza comunei Gura Foii, şi condus la audieri. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu pentru 5 zile. De asemenea, în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, bărbatul de 49 de ani, din Gura Foii, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore”, informează Poliţia Judeţeană Dâmboviţa. 
 
 Vineri, agresorul a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.