Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, vineri, după ce a intrat cu autoutilitara pe care o conducea în clădirea unei societăţi comerciale din oraşul constănţean Ovidiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat de 50 de ani conducea, vineri, o autoutilitară care tracta o semiremorcă pe DN 2A, în afara localităţii Ovidiu, dinspre M. Kogălniceanu către Ovidiu.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
"Din cauza neatenţiei în conducere, el a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, a traversat sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, după care s-a oprit în zidul unei societăţii comerciale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că pompierii au intervenit la acest accident cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B, iar la faţa locului a fost direcţionat şi elicopterul SMURD.
 
Şoferul era încarcerat în cabina autoutilitarei, iar după ce a fost scos, medicii au constatat decesul acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.