Un bărbat din Năvodari a fost arestat pentru 30 de zile după ce a făcut scandal pe o stradă din oraş, iar apoi a intrat în curtea vecinului său unde a distrus mai multe bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că un bărbat de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

”În fapt, la data de 19 iulie, în jurul orei 22.10, bărbatul ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică pe strada Teilor din oraşul Năvodari, manifestând ameninţări însoţite de acte de violenţă faţă de mai multe persoane. Astfel, pe fondul unui conflict spontan cu vecinul său, bărbatul ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate, fără consimţământul acesteia. În acelaşi context, bărbatul ar fi provocat distrugeri ale bunurilor aflate în proprietatea persoanei vătămate , folosindu-se de un obiect tăietor- înţepător”, au precizat poliţiştii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Ulterior el a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.