Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigaţii Criminale, alături de echipe din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca şi Poliţiei Municipiului Dej, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Cluj, desfăşoară luni 11 percheziţii domiciliare într-un dosar vizând infracţiuni de înşelăciune în domeniul asigurărilor şi fals în declaraţii, inclusiv o posibilă tentativă de obţinere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 21 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Cluj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară”, anunţă IGPR.
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Acţiunea vizează investigarea unor infracţiuni de înşelăciune în domeniul asigurărilor şi fals în declaraţii. Printre aspectele anchetate se află o posibilă tentativă de obţinere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism, evaluat la aproximativ 100.000 de euro.
 
În cadrul dosarului, autorităţile urmează să pună în aplicare şapte mandate de aducere. Persoanele vizate vor fi audiate pentru a clarifica circumstanţele cazului şi implicaţiile acestora în activităţile investigate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.