Un bărbat cu mai multe plăgi înjunghiate a fost găsit, miercuri seară, în cel mai mare parc din municipiul Buzău, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, un bărbat care ar fi fost victima unei agresiuni a fost găsit, miercuri seară, pe o alee din Parcul Crâng din municipiul Buzău.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 19.00, însă fapta s-ar fi petrecut în jurul prânzului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Bărbatul, cu mai multe plăgi înjunghiate, a fost preluat de o ambulanţă, în stare stabilă, şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

Poliţiştii au demarat cercetări şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.