Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă, după ce ce două adolescente au bătut o fată de 14 ani, pe o stradă din Popeşti Leordeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 29 mai, în jurul orei 15:30, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt pe data de 25 mai a.c., în jurul orei 17:00, două minore de 15 şi 17 ani, ar fi adresat cuvinte jignitoare şi ar fi  agresat fizic, prin lovire, o minoră  de 14 ani, în timp ce se aflau într-un grup de tineri, în oraşul Popeşti Leordeni”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Sursa citată a rpecizat că cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Popeşti Leordeni, în cazul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.