Muzicienii Michael Stipe şi Jason Isbell şi-au unit forţele pentru a interpreta piese clasice ale formaţiei R.E.M. în timpul unui eveniment de campanie din Pennsylvania în sprijinul Kamalei Harris şi al lui Tim Walz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cantautorii au urcat pe scenă, vineri, în timpul unui concert „Get Out the Vote” la Schenley Plaza din Pittsburgh, unde Stipe a cântat piesele R.E.M. „The One I Love” şi „Driver 8”, pe care nu le mai interpretase live din 2008. „The One I Love” este primul hit de top 10 al emblematicei trupe rock, care a ajuns pe locul 9 în topul Billboard Hot 100 în 1987.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Cantautorii au făcut echipă şi pentru melodii din catalogul lui Isbell, inclusiv „Traveling Alone” şi „Hope the High Road”.

În timpul evenimentului, Stipe şi Isbell au fost prezentaţi de Doug Emhoff, care este căsătorit cu vicepreşedintele Harris. Emhoff a fost prezent pentru a ajuta la mobilizarea alegătorilor din acest stat în favoarea candidatei democrate.  

„A trecut ceva timp de când am cântat aceste melodii, 16 ani de fapt, dar sunt foarte fericit să fiu aici cu Jason şi cu viitorul prim domn al Statelor Unite ale Americii”, a spus Stipe mulţimii.

Stipe şi Isbell şi-au exprimat sprijinul pentru Harris în acest an, iar Isbell, autorul piesei „Cover Me Up”, a cântat la Convenţia Naţională Democrată în august. Stevie Wonder, John Legend, The Chicks, Mickey Guyton şi P!nk au urcat, de asemenea, pe scena reuniunii politice din Chicago, în timp ce numeroase celebrităţi din industrie - inclusiv Ariana Grande, Megan Thee Stallion, Taylor Swift, Billie Eilish, Lizzo şi Cardi B - o susţin pe Harris pentru funcţia de preşedinte în 2024.

Concertul „Get Out the Vote” a avut loc în urma dezbaterii de la 1 octombrie dintre Walz şi contracandidatul lui Donald Trump, JD Vance, organizată la câteva săptămâni după cea prezidenţială dintre Harris şi fostul preşedinte al SUA.

Ambele echipe de campanie se străduiesc acum să influenţeze alegătorii americani pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, 5 noiembrie, în special în statele-cheie: Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Wisconsin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.