O nouă susţinere pentru Kamala Harris, cu aproximativ o lună înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Într-un videoclip publicat joi pe reţelele sale de socializare, rockerul american Bruce Springsteen a făcut apel la un vot pentru candidata democrată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 

„De la Războiul Civil, această mare ţară nu a fost poate niciodată atât de divizată politic, spiritual şi emoţional ca acum”, a declarat artistul în vârstă de 75 de ani.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Deja un susţinător al lui Joe Biden în 2020

Bruce Springsteen l-a numit pe Donald Trump „cel mai periculos candidat prezidenţial din viaţa mea”.

Acest sprijin din partea cântăreţului american nu este o surpriză. Deja în 2020, muzicianul a susţinut Partidul Democrat, făcând apel la un vot pentru Joe Biden. În 2021, el a scris împreună cu Barack Obama o carte, intitulată „Born in the USA”, şi a lansat un podcast cu fostul preşedinte american.

Bruce Springsteen nu este primul artist care o susţine pe Kamala Harris. Katy Perry, Beyoncé, George Clooney şi Ariana Grande au îndemnat toţi la vot pentru adversara lui Donald Trump. Cea mai mare susţinere a venit din partea lui Taylor Swift, care în septembrie anul trecut a descris-o pe candidata democrată drept o „războinică”. „Cred că este un lider stabil şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos”, a scris ea pe Instagram la acea vreme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.