„Tânăra şi marea", filmul ce prezinta povestea reala a lui Trudy Ederle, prima femeie care a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, are premiera pe Disney+ în 19 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drama inspiraţională a fost primită călduros de critici în ţările unde filmul a rulat în cinematografe de la finalul lunii mai, la fel ca şi interpretarea lui Daisy Ridley în rolul lui Trudy Ederle. Katie Walsh de la Los Angeles Times a declarat: „Acest film biografic antrenant despre sport este o întoarcere la genul de poveşti inspirate de cei dezavantajaţi, pe care le iubim, precum "Rudy", dar cu o tentă feministă şi tematica femeii împotriva naturii." Tomris Laffly de la Variety scrie: „Daisy Ridley uimeşte şi îţi câştigă lacrimile în acest film frumos clasic”. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Tânăra şi marea" o are în rolul principal pe Daisy Ridley în rolul desăvârşitei înotătoare născută din părinţi imigranţi în New York, în 1905. Prin sprijinul ferm al surorii sale mai mari şi al antrenorilor care o susţineau, ea a depăşit obstacolele şi ostilitatea unei societăţi patriarhale pentru a se alătura echipei olimpice de înot şi pentru a realiza o performanţă uluitore - un traseu de 21 de mile din Franţa până în Anglia.

Din distribuţia filmului fac parte şi Tilda Cobham-Hervey, Stephen Graham, Kim Bodnia, Christopher Eccleston şi Glenn Fleshler. Filmul este regizat de Joachim Rønning şi scris de Jeff Nathanson, bazat pe cartea "Young Woman and the Sea: How Trudy Ederle Conquered the English Channel and Inspired the World" de Glenn Stout.

Producătorii sunt Jerry Bruckheimer, Chad Oman şi Jeff Nathanson, iar John G. Scotti, Daisy Ridley şi Joachim Rønning sunt producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.