Liderul PNL Nicolae Ciucă a dezvăluit marţi, în emisiunea ”La Măruţă”, difuzattă la Pro Tv, ce sarcini le-ar da contracandidaţilor săi în cursa pentru Preşedinţia României dacă el ar fi comandantul unei unităţi militare, iar aceştia ar fi soldaţi în subordinea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Să cureţe cartofii la bucătărie – George Simion. Să lustruiască bocancii tuturor – Mircea Geoană. Să fie de serviciu la gospodăria agro-zootehnică -Elena Lasconi. Să fie şoferul comandantului – Marcel Ciolacu şi să frece podelele – Ludovic Orban”, a răspuns Nicolae Ciucă. El a avut de ales între
răspunsuri prestabilite, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Pe de altă parte, solicitat să asocieze numele unor candidaţi cu unele ţări în care ar trimite ambasadori, CiuCă a răspuns că pe Marcel Ciolacu l-ar trimite ambasador în Statele Unite. 
„Păi doar se pregăteşte. Nu a zis că se meditează?”, a adăugat Ciucă, referindu-se la liderul PSD, care a mărturisit public că ia mediaţii la limba engleză. 
„În Rusia, Mircea Geoană. Poate să meargă oficial. În Congo pe George Simion, şi ei au nevoie de case. În  Emiratele Arabe nu prea mai am de ales, Elena Lasconi şi pe Ludovic Orban la Vatican, să se mântuiască”, a mai afirmat Ciucă.
 Liderul PNL mai spune că i-ar trimite după gogoşi pe toţi contracandidaţii săi importanţi, argumentând: „Păi nu aţi văzut ce bine vând gogoşi la români?”.
El adaugĂ că cel mai bine vând gogoşi românilor Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană, iar George Simion „le asigură backup-ul”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.