Un nor uriaş de fum a cuprins pista de la Talladega (Alabama) duminică, în timpul Nascar, când s-a produs cel mai mare accident din istoria cursei, cu 28 de vehicule implicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Totul s-a întâmplat cu cinci tururi înainte de final (după 185 de tururi fără incidente), când liderul Austin Cindric a intrat în coliziune cu Fordul lui Brad Keselowski înainte de a se răsturna şi de a provoca un carambol uriaş - supranumit „The Big One” .

Când fumul s-a risipit, a început numărătoarea: în total, 28 de concurenţi au fost implicaţi în acest carambol gigantic. NASCAR a menţinut cursa sub steag galben până cu trei tururi înainte de final, apoi a scos steagul roşu din cauza prezenţei mai multor maşini de curse avariate încă pe pistă.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Toată lumea devine mai agresivă la sfârşitul curselor”, a declarat Joey Logano, copilotul lui Keselowski.

Cursa a fost reluată pentru două tururi suplimentare şi s-a încheiat cu victoria lui Ricky Stenhouse Jr în faţa lui Keselowski şi Willam Byron.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.