Un bărbat de 85 de ani din judeţul Neamţ a fost filmat când circula cu maşina pe contrasens pe Autostrada A7, centura ocolitoare a Băcăului. Imginile au apărut online, şoferul fiind identificat de poliţişti. Bărbatul a fost amendat şi a rămas fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

VIDEO - Facebook/ Autostrada Moldovei

Imagini cu un autoturism care circulă pe contrasens pe Autostrada A7 - Centura ocolitoare a municipiului Bacău, au apărut în mediul online, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău demarând verificări.

”Poliţiştii Serviciului Rutier Bacău au identificat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.300 de lei, un bărbat de 85 de ani, din judeţul Neamţ, care la data de 06 octombrie a.c., a fost surprins conducând un autoturism, pe autostrada A7 din municipiul Bacău, contrar sensului de circulaţie”, a anunţat, marţi, IPJ Bacău.

Totodată, poliţiştii au luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de circulaţie pe drumurile publice pentru 120 de zile, eliberând dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.