Barney, dinozaurul violet, marca Mattel, revine pe micile ecrane în serialul animat „Lumea lui Barney” care va avea premiera pe Cartoonito din 14 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În locaţii interesante precum Bazinul cu apă, Banca şi Copacul Barney, Grădina Comunităţii, Plaja, Castelul, Pădurea Fermecată, Insula Piraţilor din Deşert şi Terenul de joacă, Barney îi ajută pe copii să înveţe că fiecare este special în felul său. Simpaticul dinozaur îi învaţă pe cei mici cât de important este să te iubeşti pe tine însuţi, pe ceilalţi şi mediul înconjurător.

Coprodus de Mattel Television şi Corus Entertainment's Nelvana, noul serial de animaţie se desfăşoară pe terenul de joacă local, unde lui Barney i se alătură dinozaurii Billy şi Baby Bop şi cei mai buni prieteni ai lor, trei copii: Mel, Vivie şi David. Prin aventuri amuzante, pline de imaginaţie şi muzică, Barney îi ajută pe copii să exploreze sentimentele puternice şi le arată cum să se iubească pe ei înşişi, pe ceilalţi şi comunitatea lor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Barney – un bun ascultător care înţelege sentimentele puternice ale copiilor, pentru că le trăieşte şi el - bucurie, tristeţe şi orice alt sentiment care ne încearcă pe toţi.  Lui Barney îi place să se joace, astfel că, îşi foloseşte magia mov pentru a transforma parcul în aventuri pline de imaginaţie şi distracţie pentru prietenii săi.
Baby Bop – un artist fermecător, cu opinii ferme şi un apărător al tuturor sentimentelor, indiferent de impactul acestora.
Billy – un dinozaur energic care iubeşte acţiunea şi sunetele puternice, căruia, de asemenea, îi plac provocările fizice!
David – un copil empatic, grijuliu şi foarte conştient de sinele său.
Mel – o fată activă, competitivă şi cu o minte ageră.
Vivie – un copil extrem de creativ, sufletist şi grijuliu.

„Lumea lui Barney” este o producţie realizată de Michelle Mendelovitz şi Josh Silverman de la Mattel şi de Athena Georgaklis, Doug Murphy, Mellany Welsh şi Pam Westman de la Nelvana.

Sezonul 1 este alcătuit din 52 de episoade a câte 11 minute fiecare, ce includ 25 de melodii şi aventuri distractive. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.