Wizz Air anunţă că reia zborurile din Chişinău spre Viena începând cu septembrie 2024 şi introduce două noi rute din Varşovia (din septembrie) şi Abu Dhabi (din octombrie) către Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Wizz Air anunţă reluarea zborurilor din Chişinău către Viena, împreună cu introducerea a două noi rute din Varşovia şi Abu Dhabi către Chişinău. Aceste adăugiri vor oferi cetăţenilor moldoveni opţiuni de călătorie mai accesibile şi mai convenabile, permiţându-le să-şi viziteze familia, prietenii şi să exploreze cu uşurinţă oraşe noi”, anunţă compania, care precizează că biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei sau prin aplicaţia de mobil.

Începând cu septembrie 2024, Wizz Air va deservi ruta Chişinău-Viena de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Viena, renumită pentru patrimoniul său cultural bogat, oferă turiştilor posibilitatea de a vizita repere emblematice precum Palatul Schönbrunn, Catedrala Sfântul Ştefan şi Hofburg. Cu muzeele sale recunoscute pe plan mondial, cafenelele elegante şi scena muzicală vibrantă, Viena este destinaţia perfectă pentru un city-break de neuitat.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Din septembrie 2024, cetăţenii moldoveni pot beneficia, de asemenea, de zboruri directe de la Varşovia la Chişinău în fiecare luni, miercuri şi vineri. Varşovia, un oraş care îmbină perfect modernitatea cu istoria, găzduieşte atracţii precum Castelul Regal, Parcul Łazienki şi Muzeul Revoltei din Varşovia. Fie că eşti interesat să explorezi viaţa sa de noapte dinamică sau bogatele sale situri istorice, Varşovia oferă o gamă variată de experienţe pentru toţi călătorii.

De asemenea, începând cu octombrie 2024, Wizz Air va lansa zboruri directe din Chişinău către Abu Dhabi, operând miercurea, vinerea şi duminica. Abu Dhabi, cunoscut pentru stilul său de viaţă luxos şi arhitectura de ultimă generaţie, invită turiştii să exploreze repere precum Marea Moschee Sheikh Zayed, Louvre Abu Dhabi şi faleza Corniche.

Aceste noi rute oferă cetăţenilor moldoveni tarife reduse, făcând mai accesibilă vizitarea familiei, rudelor şi celor dragi, arată compania.

„Suntem încântaţi să reconectăm Chişinăul cu Viena şi să extindem reţeaua noastră de la Chişinău către Varşovia şi Abu Dhabi. Aceste rute noi nu numai că oferă cetăţenilor moldoveni opţiuni de călătorie mai accesibile, dar şi deschid oportunităţi incredibile de a explora bogăţia culturală a acestor oraşe vibrante. La Wizz Air, ne angajăm să facem călătoriile mai accesibile şi mai convenabile pentru pasagerii noştri şi aşteptăm cu nerăbdare să îi primim pe toţi la bord pe aceste noi rute interesante pe tot parcursul anului”, a declarat Valeria Bragarenco, corporate communications manager la Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 215 de aeronave Airbus A320 şi A321. 62 de milioane de pasageri au călătorit cu compania în anul financiar 2024, ce s-a încheiat la 31 martie 2024. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea „WIZZ”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.