Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta, potrivit directorului general Elon Musk, într-o postare pe platforma de socializare X, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu va apărea niciun ”refresh” al Model Y anul acesta”, a spus Musk, adăugând că Tesla îşi îmbunătăţeşte continuu maşinile, ”deci chiar şi o maşină care este cu 6 luni mai nouă va fi puţin mai bună”.

Tesla a întârziat să-şi reîmprospăteze modelele vechi, deoarece ratele ridicate ale dobânzilor au diminuat apetitul consumatorilor pentru produsele mari, în timp ce rivalii din China, cea mai mare piaţă auto din lume, lansează modele mai ieftine.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Livrările globale de vehicule ale producătorului auto au scăzut în primul trimestru pentru prima dată în aproape patru ani.

Anul trecut, Reuters a relatat că Tesla pregăteşte o reorganizare a producţiei vehiculelor Model Y, cu scopul de a începe producţia în 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.