O serie de funcţii de inteligenţă artificială vor fi disponibile pentru laptopurile Chromebook Plus, anunţă Google.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Funcţia de rescriere a textelor, care fost anterior implementată în browser-ul Chrome, va fi acum disponibilă la nivelul sistemului de operare dezvoltat de compania americană.

Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot selecta texte în diverse aplicaţii şi pot cere AI-ului să le recompună cu anumite tonuri şi lungimi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tot doar pentru laptopurile Chromebook Plus va exista o funcţie prin care utilizatorii pot genera imagini, ce pot fi folosite ca wallpapere inclusiv în cadrul conferinţelor video.

O altă facilitate de AI se va regăsi în aplicaţia Google Photos. Cu aceasta, utilizatorii vor putea crea şi redimensiona obiectele din imagini, iar AI-ul va încerca să recompună cât mai bine imaginea.

Chromebook Plus este o serie de laptopuri axate pe Productivitate. Pentru a se încadra în aceasta, produsele trebuie să respecte o serie minimă de specificaţii tehnice.

Cu aceeaşi ocazie, Google anunţă că va oferi celor care cumpără unul din aceste laptopuri acces gratuit timp de un an la abonamentul Google One AI Premium, care oferă, pe lângă aplicaţiile obişnuite ale companiei, acces la Gemini şi 2TB stocare online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.